Λιπάσματα, Σπόροι Πάτρα
Ακρωτηρίου 315, Πάτρα
2610 529 960
6945 970 672
Υποκατάστημα: Ίσωμα Αχαίας 25008
2694061902

ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ – ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ - ΣΠΟΡΟΙ – ΦΥΤΑ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΠΑΤΡΑ

 

Η Γεωργική Ανάπτυξη λειτουργεί από το 2003 στην Πάτρα και εφοδιάζει τους αγρότες με λιπάσματα, σπόρους, φυτά και γεωργικά μηχανήματα. Ο τ.γεωπόνος Διαμαντής Χρονόπουλος, με άριστη κατάρτιση, σπουδές και γνώσεις στον αγροτικό τομέα, βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα ή για να σας προτείνει νέες, σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας.

Απευθυνθείτε στην Γεωργική Ανάπτυξη αν είστε νέος αγρότης ή σκοπεύετε να διευρύνετε ή να διαφοροποιήσετε τον τομέα των δραστηριοτήτων σας. Επιλέξτε τους κατάλληλους σπόρους με βάση τις ιδιαιτερότητες των αγροτεμαχίων και τον τύπο του εδάφους και ενημερωθείτε για τις καλύτερες και πλέον αποδοτικές καλλιέργειες. Οι σωστοί σπόροι είναι η βάση για μια ποιοτική και επικερδή καλλιέργεια, ενώ η σωστή λίπανση συμβάλλει στην γρήγορη και υγιή ανάπτυξη των φυτών. Για τους παραπάνω λόγους η επιλογή σπόρων και λιπασμάτων πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και σύμφωνα με επιστημονική καθοδήγηση.

Ακόμα και για όσους η γεωργία δεν είναι επάγγελμα αλλά δημιουργική απασχόληση, για ερασιτέχνες παραγωγούς και οικιακές καλλιέργειες, και για τους λάτρεις των λουλουδιών στην Γεωργική Ανάπτυξη θα βρείτε σπόρους, φυτά, λουλούδια, χώμα και εξοπλισμό, αλλά και συμβουλές και tips για να δείτε τον κήπο ή τη βεράντα σας να ανθίζει!