Λιπάσματα, Σπόροι Πάτρα
Ακρωτηρίου 315, Πάτρα
2610 529 960
6945 970 672
Υποκατάστημα: Ίσωμα Αχαίας 25008
2694061902

Το σωστό λίπασμα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του αγρότη. Τα φυτά και οι σπόροι για να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν σωστά είναι απαραίτητο να τροφοδοτούνται με κατάλληλα λιπάσματα.

Ένα τυχαίο ή κακής ποιότητας λίπασμα μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τις καλλιέργειές σας. Επιπλέον, ο σωστός συνδυασμός λιπασμάτων μπορεί να αποφέρει την επίτευξη μεγάλων αποδόσεων καρπού.

Λιπάσματα-img4

img_divider

Στη Γεωργική Ανάπτυξη στην Πάτρα διαθέτουμε:

Λιπάσματα Αζωτούχα Ν: Είναι λιπάσματα με κύριο θρεπτικό συστατικό το άζωτο.
Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡ: Είναι λιπάσματα τα οποία περιέχουν τρία κύρια θρεπτικά στοιχεία, το Άζωτο, τον Φώσφορο και το Θείο.
Σύνθετα Λιπάσματα ΝΡΚ: Είναι λιπάσματα που περιέχουν τέσσερα κύρια θρεπτικά στοιχεία, το Άζωτο, τον Φώσφορο, το Κάλιο και το Θείο.
Υδατοδιαλυτά Λιπάσματα: Πρόκειται για εξειδικευμένα υδατοδιαλυτά λιπάσματα υψηλής τεχνολογίας, για ασφαλή αποτελέσματα και με ικανότητα ρύθμισης του εδαφικού διαλύματος. Είναι κατάλληλα για θερμοκήπια, ανθοκομικές καλλιέργειες και εξασφαλίζουν πλούσια θρέψη και ιδανική ανάπτυξη.
Λιπάσματα εγκεκριμένα για βιολογικές καλλιέργειες

Κρυσταλλικά Λιπάσματα

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου όπως η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και η Eurochem Agro. Τέλος, διαθέτουμε βιολογικά λιπάσματα επώνυμων εταιρειών  και μία πλήρη γκάμα φυτοπροστατευτικών προϊόντων, με μεγάλη εξειδίκευση και πλήρη τεχνογνωσία σε όλα τα παθογόνα.

Λιπάσματα-img1

Λιπάσματα-img3

Λιπάσματα-img2

Λιπάσματα-img4