Λιπάσματα, Σπόροι Πάτρα
Ακρωτηρίου 315, Πάτρα
2610 529 960
6945 970 672
Υποκατάστημα: Ίσωμα Αχαίας 25008
2694061902

Η Γεωργική Ανάπτυξη λειτουργεί από το 2003 στην Πάτρα και εφοδιάζει τους αγρότες με λιπάσματα, σπόρους, φυτά και γεωργικά μηχανήματα.

Ο τ.γεωπόνος Διαμαντής Χρονόπουλος, με άριστη κατάρτιση, σπουδές και γνώσεις στον αγροτικό τομέα, βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα ή για να σας προτείνει νέες, σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας.

 

Προσεκτική επιλογή σπόρων με επιστημονική καθοδήγηση

 

Σπόροι Φυτά -img1

 

Απευθυνθείτε στην Γεωργική Ανάπτυξη αν είστε νέος αγρότης ή σκοπεύετε να διευρύνετε ή να διαφοροποιήσετε τον τομέα των δραστηριοτήτων σας. Επιλέξτε τους κατάλληλους σπόρους με βάση τις ιδιαιτερότητες των αγροτεμαχίων και τον τύπο του εδάφους και ενημερωθείτε για τις καλύτερες και πλέον αποδοτικές καλλιέργειες. Οι σωστοί σπόροι είναι η βάση για μια ποιοτική και επικερδή καλλιέργεια, ενώ η σωστή λίπανση συμβάλλει στην γρήγορη και υγιή ανάπτυξη των φυτών. Για τους παραπάνω λόγους η επιλογή σπόρων και λιπασμάτων πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και σύμφωνα με επιστημονική καθοδήγηση.

Ακόμα και για όσους η γεωργία δεν είναι επάγγελμα αλλά δημιουργική απασχόληση, για ερασιτέχνες παραγωγούς και οικιακές καλλιέργειες, και για τους λάτρεις των λουλουδιών στην Γεωργική Ανάπτυξη θα βρείτε σπόρους, φυτά, λουλούδια, χώμα και εξοπλισμό, αλλά και συμβουλές και tips για να δείτε τον κήπο ή τη βεράντα σας να ανθίζει!

img_divider

Στην Γεωργική Ανάπτυξη στην Πάτρα ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις νέες εξελίξεις και καινοτομίες στην γεωργία, αναζητούμε τους καλύτερους σπόρους και σας προτείνουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις που θα δώσουν ώθηση στο χωράφι και τις καλλιέργειες σας, θα αυξήσουν την παραγωγή και θα ανεβάσουν την ποιότητα των προϊόντων σας.

Όλες οι βελτιωμένες ποικιλίες στην Γεωργική Ανάπτυξη στην Πάτρα

Διαθέτουμε βελτιωμένες ποικιλίες και βιολογικούς σπόρους σε μεγάλη ποικιλία για κάθε είδος. Αγγουράκια, Καρότα, Καρπούζι, κολοκυθάκια, κουνουπίδι, λάχανο, μπρόκολο, μαρούλι, ντομάτα, πιπεριά, αρακάς, αντίδι, κρεμμύδι, γλυκό καλαμπόκι, παντζάρι, κρεμμύδι, πράσο, σέλινο, σπανάκι, φοινόκιο και ακόμα περισσότερα είδη σας περιμένουν για να δώσουν νέα πνοή στο χωράφι σας.

Σε μας, επίσης, θα βρείτε και μία τεράστια ποικιλία από σπορόφυτα, πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου:

FYTRO
AGRIMORE
ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΤΟΤΕΧΝΗ
ΗΑZERA
RIJK ZWAAN
ΓΑΙΩΓΝΩΣΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΑGRIS

και χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας, σας προμηθεύουμε με άριστης ποιότητας σπορόφυτα, που αυξάνουν την παραγωγή και κατά συνέπεια τα κέρδη σας.

Σπόροι Φυτά -img2

Σπόροι Φυτά -img3

Σπόροι Φυτά -img1

Σπόροι Φυτά -img4